ICC concept

O nama

About

ICC concept je društvo za proizvodnju građevinskog materijala koje je pravni sljednik društva Istarska ciglana d.o.o. i koje ima tradiciju industrijske proizvodnje građevinskog materijala staru 115 godina.

Društvo se bavi proizvodnjom proizvoda od betona koji se na tržištu pojavljuju pod robnom markom QUBIK. Osim toga, društvo pruža uslugu proizvodnje cementnih briketa na ekskluzivnoj bazi.

Sjedište društva je u Cerovlju, gdje se nekada odvijala proizvodnja opeke, a sada je na tom mjestu formirana poslovna zona mješovite namjene na površini od 9,5 hektara, unutar koje se odvijaju razne proizvodne i uslužne djelatnosti.

Proizvodnja građevinskog materijala odvija se u proizvodnom pogonu u Borutu na površini od 5,8 hektara. U sklopu proizvodnog pogona nalazi se i veleprodajno skladište.

Proizvodnja ICC concepta obuhvaća široki asortiman QUBIK betonskih proizvoda:  betonskih blokova, protupotresnih betonskih kutova, betonskih plašteva, fert gredica i opečnih nadvoja.

Proizvodi ICC concepta ugrađeni su u mnoge građevine na području Istre i Kvarnera gdje društvo ima stabilni udio na tržištu stečen dugogodišnjim radom i prisutnošću u građevinskoj industriji.

Tijekom svoje dugogodišnje tradicije industrijske proizvodnje, društvo je dugi niz godina bilo oslonac industrijskog razvoja na području općine Cerovlje te je u okviru mogućnosti sudjelovalo u podupiranju niza društvenih djelatnosti. Društvo danas zapošljava 40-tak zaposlenika, s pretežitim udjelom stručnog kadra.

Moderna, visokokvalitetna, kompjuterski upravljana oprema, organizacija procesa potvrđena ISO 9001:2015 certifikatom, briga o okolišu koja se provodi sukladno ISO 14001:2015 standardu, kao i stručni iskusni kadar osnova su na kojoj počiva današnja proizvodnja u društvu ICC concept.